Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
13656
13656

Японський журналіст і блогер зняв сюжет про Енергодар і захоплену ЗАЕС: відео

Японський журналіст і блогер зняв сюжет про Енергодар і захоплену ЗАЕС: відео

Японський журналіст і блогер відвідав Запорізьку область і Нікополь, аби зняти сюжет про Енергодар і захоплену ЗАЕС. Матеріал вже готовий. Його оприлюднив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Кілька тижнів тому ми розповідали про візит японського журналіста та блогера в Запорізьку область. Головна мета його приїзду  – зібрати  максимально повну та об’єктивну інформацію про захоплення Запорізькоі АЕС і Енергодара та надати її світовій громадськості. Ось результат його роботи, – написав Дмитро Орлов сьогодні, 27 червня.

【captions】検証・原発攻撃 ロシア軍による砲撃、炎上ーー何が起きたのか そして今@ウクライナ・ザポリージャAttacks on Nuclear PP@Zaporizhzhia, Ukraine【captions】検証・原発攻撃 ロシア軍による砲撃、炎上ーー何が起きたのか そして今@ウクライナ・ザポリージャAttacks on Nuclear PP@Zaporizhzhia, Ukraine

 

Міський голова Енергодара зустрічався з відомим журналістом з Японії Мураяма Юске 10 червня. Іноземець прибув до України, щоб зібрати інформацію у очевидців та  донести до своїх співвітчизників реальну картину війни.

Журналіст та блогер не приховував, що громадян Японії особливо  турбує захоплення і подальша окупація атомної електростанції.  Ці події прогриміли на весь світ і сьогодні теж не втатили напруженої  уваги міжнародної спільноти. Всі  розуміють: перебування озброєних  військових, в тому числі  і важкою зброєю, на ядерному енергетичному підприємстві – недопустимо і може мати критичні наслідки, якщо ситуація вийде з-під контролю.

Під час зустрічі, за словами Орлова, говорили також про зупинку теплової електростанції, яка змушена була припинити свою роботу. Про життя мешканців Енергодара і ті ризики, з якими вони стикаються щоденно. Про викрадених та закатованих людей. Відсутність необхідного для повноцінно життя. А головне – про відсутність свободи і злочини проти людства. Ці злочини зараз фіксуються і незабаром їм обов’язково буде дана належна оцінка.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×