Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9359
9359

З напрямку Милового вже ніхто не йде – голова Нікопольської РВА

З напрямку Милового вже ніхто не йде – голова Нікопольської РВА

«З напрямку Милового вже ніхто не йде» – таку заяву зробив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

У нас все спокійно, в районі техніки та живої сили окупантів не має. З напрямку Милового вже ніхто не їде, дяка ЗСУ та авіації, – написав Євтушенко вранці 13 березня.

І додав, що критична інфраструктура в районі функціонує, ті хто повинен – продовжують працювати.

Зазначимо, що мешканці населених пунктів, які розташовані в районі Нововоронцовки Херсонської області, ще з вечора 12 березня повідомляють про те, що чують звуки бою та бачать ворожу техніку. Депутат з Нововоронцовки Дмитро Бурлай повідомив, що тут підірвано міст:

Всі мабуть чули вибухи. Були вистріли на АБЗ. Знищений міст, який веде на Нібулон через сусіднє село. Відрізано тим самим постачання продуктами з Нікополя наші населенні пункти і частину сусіднього села. Щодо ситуації в селах. Берегові села на даний час без електропостачання. Але, думаю, завтра спробують відновити. В Любимівці та Хрещенівці – війська РФ. В інших населених пунктах поки все тихо, – написав Дмитро Бурлай увечері 12 березня.

З напрямку Милового вже ніхто не йде – голова Нікопольської РВА

Нагадаємо, ворог вже вкотре намагається наступати з Херсонської області у напрямку Нікополя і Кривого Рогу, однак поки що безуспішно.

У підсумковому зведенні Генерального штабу ЗСУ за добу 12 березня повідомляють:

Противник не відмовляється від спроб проведення наступу на Кривий Ріг. Успіху не досяг. Здійснює пошук слабких місць в обороні українських захисників. З метою нарощування зусиль вводить в операцію резерви зі складу Повітряно-Десантних Військ. На окремих напрямках намагається утримати раніше зайняті рубежі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×