Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2007
2007

З Нікополя виїхало 70% населення – Лукашук

За винятком Кривого Рогу і Нікополя критична інфраструктура Дніпропетровщини з електроенергією – Лукашук

Російські війська щодня обстрілюють Нікопольський район з боку тимчасово захопленого Енергодара. Через це з Нікополя виїхало 70% населення. Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ сказав голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони Дніпропетровської області Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

“Майже 70% людей з Нікополя виїхало. Виїхали в інші громади. Обстріли ведуться з території Енергодара. Відстань між Енергодаром та Нікополем від 4 до 19 км. Це зона ураження як з артилерії, так і РСЗВ. Люди виїздять на ніч, а вдень повертаються і працюють”, сказав Лукашук.

Він також нагадав, що Нікополь – велике промислове місто, там є потужні підприємства, які навіть під обстрілами працюють, і люди отримують заробітну плату.

Як повідомлялося раніше, вночі 19 листопада окупанти знову обстріляли Нікопольщину. Тероризували три громади– Марганецьку, Мирівську, Нікопольську. Били з «Градів» та важкої артилерії. Ніхто не постраждав.

З Нікополя виїхало 70% населення – Лукашук

Сталася пожежа, яку вже ліквідували рятувальники. Згоріла легкова автівка. Понівечено два житлові будинки й дві господарські споруди.

«Ми не другий Маріуполь» — репортаж про Нікополь РБК-Україна

Долучитися до обговорення

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×