Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1779
1779

З тривогою і обстрілом: як пройшла ніч 6 липня на Дніпропетровщині

З тривогою і обстрілом: як пройшла ніч 6 липня на Дніпропетровщині

З тривогою і ворожим обстрілом пройшла ніч 6 липня на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews, посилаючись на очільників області.

Російські війська знову ударили по Криворізькому району. Під приціл ворожої артилерії потрапила Широківська громада. Стріляли прямо по селу Шестірня. Пошкоджено кілька житлових будинків. На щастя, минулося без постраждалих. В інших районах області на цю хвилину спокійно, написав начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко вранці 6 липня.

З тривогою і обстрілом: як пройшла ніч 6 липня на Дніпропетровщині

На ранок маємо обстріл Широківської громади Криворізького району. Зі ствольної артилерії окупанти поцілили по селу Шестірня. Там частково пошкоджено декілька будинків, постраждалих серед людей, на щастя, немає. Щодо інших територій – ніч в області минула мирно. Наразі ситуація всюди контрольована, – підтвердив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Детальніше про ситуацію у Криворізькому району і ситуацію на підступах до кордонів області розповідає у відео начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко

Без тривог і обстрілів пройшла ніч 2 липня на Дніпропетровщині

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×