Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3922
3922

За добу ворог багаторазово обстріляв Нікопольський район – подробиці від поліції

За добу ворог багаторазово обстріляв Нікопольський район – подробиці від поліції

За добу 23-24 серпня ворог багаторазово обстріляв Нікопольський район. Наразі загроза обстрілів триває. Поліція фіксує злочини російської армії, передає Nikopolnews.

Окупанти щодня атакують населені пункти Нікопольщини. Зі ствольної артилерії ворожі війська обстріляли Нікополь, Марганець та Червоногригорівську громаду – пошкоджено будівлі, є поранені громадяни.

23 серпня вдень ворог накрив вогнем зі ствольної та реактивної артилерії місто Нікополь. Зруйновані та пошкоджені приватні будинки, пошкоджень зазнали квартири в багатоповерхівках, дачні будиночки та автомобілі.

Вночі знову декілька раз був атакований Нікопольський район. Окупанти обстріляли місто Марганець. Повністю зруйновано два приватні будинки, 10 будинків зазнали значних пошкоджень та руйнувань. Також пошкоджено автівки та лінії електропередач. Є поранені.

Крім того, ворог зі ствольної артилерії обстріляв Червоногригорівську громаду. Зруйновано приватний будинок, пошкоджень зазнали дві господарські споруди та газопровід.

За добу ворог багаторазово обстріляв Нікопольський район – подробиці від поліції За добу ворог багаторазово обстріляв Нікопольський район – подробиці від поліції За добу ворог багаторазово обстріляв Нікопольський район – подробиці від поліції

Остаточна інформація щодо руйнувань, пошкоджень та постраждалих уточнюється. На місцях подій працюють вибухотехніки та правоохоронці, які документують наслідки обстрілів.

За цим фактом російської агресії проти мирного населення Нікопольського району правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×