Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6350
6350

Забігла в хату, але уламок її наздогнав: важко поранену мешканку Нікопольщини рятують у Дніпрі

Забігла в хату, але уламок її наздогнав: важко поранену мешканку Нікопольщини рятують у Дніпрі

У Дніпрі рятують важко поранену мешканку Нікопольщини. 69-річна Валентина переїхала до Червоногригорівки зі Слов’янська, тікаючи від війни. Але і на Нікопольщині її дістав «руській мір». Про порятунок важкої пацієнтки розповів керівник лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

Почула тихе слово “жива”.
Але від долі не втечеш, – написав Риженко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Валентині 69 років. У неї є дочка, дві онучки, зять, з якими переїхали до Дніпропетровської області із Слов’янська, там було страшно, бо  йшла війна. Поселились під Нікополем в Червоногригорівці.

22 жовтня почався масивний обстріл. Валентина Михайлівна забігала в хату, але одержала осколкове поранення хребта. У жінки відмовили руки і ноги. Вона втратила свідомість. Згодом була доставлена до реанімації лікарні Мечникова.

Коли прийшла до тями, почула приємний голос лікаря: “буде жити”.

Великий відламок від снаряду застряг в хребтовому каналі жінки, не даючи ніяких шансів на рухливість рук та ніг. Через кілька днів після лікарських втручань в руках з’явились сили, але ноги не працюють.

Лікарі роблять все можливе, щоб повернути Валентину Михайлівну до активного життя. Попереду ще операції. Долю не обійдеш, але надія не помирає.Донька з онучками під реанімацією чекають на одужання бабусі. Вона в них стержень, – написав Риженко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×