Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
240
240

Фейкова зміна юридичної адреси не допоможе росіянам контролювати ЗАЕС – Енергоатом

Фейкова зміна юридичної адреси не допоможе росіянам контролювати ЗАЕС – Енергоатом

Фейкова зміна юридичної адреси не допоможе росіянам контролювати ЗАЕС, стверджує Енергоатом, передає Nikopolnews.

В Енергоатомі зазначають, що після окупації найбільшої в Європі Запорізької атомної електростанції в росатомі змінили юридичну адресу підприємства, фейково «перепідпорядкувавши» ЗАЕС москві. Таким чином окупанти вкотре намагаються підкреслити приналежність Запорізької АЕС до рф, проте подібні дії аж ніяк не змінюють юридичного статусу станції.

І скільки б рашисти не намагались ототожнювати ЗАЕС із росією, увесь цивілізований світ вважає станцію тимчасово захопленою та вимагає повернути її під контроль України, – пише Енергоатом.

У компанії звертають увагу на те, що російські військові на тимчасово окупованій території України повторюють дії фашистів під час Другої світової війни в анексованих Судетах чи Гданську. Вони «віджимають» в енергодарців рухоме та нерухоме майно і, прикриваючись потребами російської армії, рейдерять місцеві підприємства, щоб набити власні кишені.

Зрештою, окупантів спіткає доля гітлерівців у Судетах: справедливий суд чекає на кожного, хто вчиняв військові злочини, а всі прихвосні та колаборанти будуть депортовані. Після звільнення Енергодара і повної деокупації Запорізької АЕС! Це обов‘язково станеться, просто питання часу, – йдеться у повідомленні.

МАГАТЕ планує розмістити своїх спостерігачів на всіх українських АЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×