Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7102
7102

«Загроза обстрілів берегової лінії залишається актуальною» – начальник Нікопольської РВА

«Загроза обстрілів берегової лінії залишається актуальною» - начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко прокоментував обстріли Нікополя і району 12 липня, передає Nikopolnews.

Ніч на території району минула. Обстріляно території розташовані в зоні берегової лінії Каховського водосховища. А саме: місто Нікополь, Червоногригорівську та Мирівську ТГ. Попередньо – втрат немає, великих руйнувань теж. Наразі, розпочато роботи з відновлення електропостачання, але швидко не буде. На інших територіях, де мешканці чули вибухи – “прильотів”не було, – написав Євген Євтушенко.

За ніч ворог втратив два БПЛА.

Ще раз нагадаю вам, що окупанти використовують соціальні мережі для збору інформації, коригування вогню та розповсюдження панічних настроїв. Більше читайте, менше пишіть, – закликав начальник РВА.

Попередження щодо можливих обстрілів територій розташованих в зоні берегової лінії Каховського водосховища залишаються актуальними. Як і прохання до вас обмежити перебування на вулицях, відкритій місцевості, в місцях масових скупчень. Це не іграшки, війна триває, – додав Євген Євтушенко.

Нагадаємо, раніше Євген Євтушенко пояснив, що берегова лінія – це всі населені пункти повністю, які знаходяться на березі Каховського Водосховища, а не тільки їх частини, розташовані безпосередньо біля води. Ворог близько, а “Гради” стріляють на відстань 20 км і більше.

«Загроза обстрілів берегової лінії залишається актуальною» - начальник Нікопольської РВА

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×