Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3173
3173

«Були без взуття, можливо застрягли в ґрунті» – у поліції прокоментували загибель двох дітей у Кривому Розі

«Були без взуття, можливо застрягли в ґрунті» - у поліції прокоментували загибель двох дітей у Кривому Розі

У поліції прокоментували загибель двох дітей у Кривому Розі. Нагадаємо, тіла хлопчиків віком 6 і 8 років знайшли вчора на території кар’єру. До цього зниклих безвісти дітей шукали 20 днів. Сьогодні, 9 грудня, правоохоронці розповіли подробиці цієї жахливої трагедії. Їх оприлюднило місцеве видання Перший Криворізький, передає Nikopolnews.

Вчора, 8 грудня, у Кривому Розі знайшли тіла 8-річного Георгія Ковальова та 6-річного Данила Литенця. 19 листопада близько 12:00 хлопці пішли з дому та не повернулись.

За словами начальника Криворізького районного відділення поліції Володимира Васильєва, про зникнення хлопчиків заявила мати одного з них Олена Ковальова. Жінка повідомила, що зник її син Георгій із другом Данилом.

Ювенальні поліцейські, патрульні виїхали на перевірку усіх автостанцій та всього сектору Інгулецького району. Перевірили всіх водіїв автобусів та маршруток.

До пошуків долучилась сотня нацгвардійців, також допомагали місцеві мешканці. Долучили і службових собак з Павлограда. Робота велась безперервно.

Орієнтування розіслали на всі підприємства міста, задіювали і квадрокоптери.

Хлопців знайшли 8 грудня, у кар’єрі. Вони були без взуття, пошуки якого тривають. Є припущення, що діти застрягли у грунті в кар’єрі, та залишили там взуття.

Також у поліції додали, що півроку кар’єр не працював, там була лише охорона, і тільки вчора розпочавши роботу, одразу знайшли дітей.

Перший Криворізький пише, що діти були на відстані 50 метрів один від одного, та на відстані трьох кілометрів по прямій від місця знаходження тіл до їхнього дому.

Старший інспектор ювенальної превенції відділення поліції Інна Ісаєнко повідомила, що слідство буде вестись також щодо батьків, щодо виконання їхніх батьківських обов’язків, раніше щодо них ніяких порушень не фіксувалось. Крім випадку у січні 2022 року, коли надійшло повідомлення на лінію 102, що на автовокзалі району Інгулець виявлено хлопчика, ним виявився Георгій Ковальов.

Відносно батьків склали протокол про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків. Батькам було винесено попередження.

За словами поліції — основне завдання, впевнитись, що хлопці не стали жертвою злочину. Але поки що такої інформації немає. Судово-медична експертиза ще триває.

На Житомирщині подружжя підірвалося на міні: сиротами залишилися 8 дітей

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×