Купити квартиру в Дніпрі

9288
9288

Знову тяжка втрата: на війні загинув лікар з Нікополя Свирид Василь (фото)

Знову тяжка втрата для міста. На війні загинув лікар з Нікополя. Сумну новину Nikopolnews повідомили  у міській лікарні №4.

Захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів, 23 червня героїчно загинув лікар Свирид Василь Васильович.

На війні загинув лікар з Нікополя: фото

Знову тяжка втрата: на війні загинув лікар з Нікополя Свирид Василь (фото)

У Нікопольській міський лікарні №4 розповідають, що Василь Васильович понад 20 років працював в акушерсько гінекологічному відділенні лікарні. Був фахівцем з великої літери, чуйним та уважним до своїх пацієнток. Все життя, віддаючи свої сили та енергію, він стояв на захисті здоров’я жінок і віддав своє життя, захищаючи нас з вами та нашу країну.

Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким Василя Васильовича. Світла пам’ять про чудову, відважну людину назавжди залишиться серед нас. Вічна пам’ять, – йдеться у повідомленні

Також співчуття висловлюють у КП “Нікопольська лікарня “Покровської сільської ради” (колишня Нікопольська районна лікарні).

З великим сумом повідомляємо, що захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів, виявивши стійкість та мужність, героїчно загинув лікар-акушер-гінеколог гінекологічного відділення КП “Нікопольська лікарня ” Покровської сільської ради” Свирид Василь Васильович. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого! — йдеться у повідомленні на сторінці лікарні

Прощання з Героєм відбудеться у вівторок 27 червня у храмі Петра Калнишевського.

Світла і вічна пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×