Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1774
1774

На війні загинув співробітник НЗФ «Добрий» – він був мешканцем Покрова

На війні загинув співробітник НЗФ «Добрий» - він був мешканцем Покрова

На війні, під час наступу на Херсонщині, загинув співробітник НЗФ. Сумну новину повідомили у пресслужбі підприємства, передає Nikopolnews.

З невимовним сумом повідомляємо, що за підтвердженим аналізом ДНК, під час наступу на Херсонщині 29 серпня 2022 року внаслідок вибухової травми, загинув наш робітник – електрогазозварник РБЦ АТ НЗФ, молодший сержант в/ч А 1962 Наумов Олексій Володимирович, – йдеться у повідомленні.

На війні загинув співробітник НЗФ «Добрий» - він був мешканцем Покрова

Олексій Володимирович лише минулого року влаштувався на НЗФ, до цього багато років відпрацювавши в АТ «ПГЗК», де був активним учасником спортивних та шахових змагань, очолював культмасовий сектор.

Проте навіть за цей короткий проміжок часу, який він провів на заводі, Олексій Наумов встиг зарекомендувати себе з гарної сторони – користувався повагою в колективі, був справжнім фахівцем своєї справи та надійним товаришем, – пишуть колеги.

Вони розповідають, що у Олексія Наумова залишилась чудова родина – дружина Раїса та двоє дорослих дітей Юлія та Олексій, які згадують його як люблячого чоловіка та батька, палкого патріота своєї країни.

Колеги кажуть, що законослухняний громадянин, Олексій Володимирович жив та працював на благо держави, вірив у її світле майбутнє, тому не дивно, що на фронт пішов добровольцем вже 26 лютого, ні хвилини не вагаючись, не сумніваючись у тому, що повинен виконати свій громадський обов’язок.

Сміливий, завзятий, він не боявся смерті, не звертав уваги на вік та стан здоров’я, і коли командир відділення запитав його, чому той пішов воювати, відповів, що «не час помирати молодим».

Олексій Володимирович дуже любив своє рідне місто Покров, мав там безліч друзів та знайомих, які за веселу вдачу, доброзичливість та любов до української мови, культури та вишиванок прозвали його «Добрий ранок».

І навіть на полі бою він не зміг приховати своєї доброї та чуйної вдачі, розгледівши яку, побратими дали Олексію Володимировичу позивний “Добрий”.

Щирий, сміливий, принциповий, завзятий, наполегливий – він пішов з життя, загинувши на полі бою, як справжній патріот, чоловік та нащадок козацького роду. Таким він назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто його знав і любив. Команда_НЗФ висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким Захисника України, – йдеться у повідомленні на сторінці Нікополь феросплавний.

Прощання з Олексієм Наумовим відбулося у м. Покров.

На Нікопольщині простилися зі співробітником НЗФ, який загинув на фронті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×