Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3767
3767

Затримання журналіста Віктора Артеменка у Нікополі прокоментувала його колега (відео)

Затримання журналіста Віктора Артеменка у Нікополі прокоментувала його колега (відео)

Затримання журналіста Віктора Артеменка у Нікополі прокоментувала його колега Оксана Зеленяк. Вона записала і оприлюднила відео, в якому розповіла трохи подробиць про події сьогоднішнього дня, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, інформація про затримання редактора видання «Доброго вечора, ми з Нікополя» (раніше «Город Нікополь») з’явилася вранці 25 травня у однойменному Телеграм-каналі, який веде Артеменко. Зазначалося, що в редакції проходять обшуки, вилучається комп’ютерна техніка, а журналіста збираються везти у СІЗО до Дніпра.

У своєму відео-коментарі Оксана Зеленяк розповіла, як все було, що її здалося дивним і чому вона вважає, що ця справа – замовна.

Затримання журналіста Віктора Артеменка у Нікополі: коментар колеги

Затримання журналіста Віктора Артеменка у Нікополі прокоментувала його колегаЗатримання журналіста Віктора Артеменка у Нікополі прокоментувала його колега

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, з посиланням на правоохоронців, що у Нікополі поліцейські міграційної поліції виявили факти зберігання дитячої порнографії.

25 травня під час шести обшуків, проведених у місцевих жителів, вилучено комп’ютерну техніку, з якої здійснювався доступ до порнографічного контенту. Також у 56-річного чоловіка вилучено гранату.

У Нікополі провели обшуки

Затримання Віктора Артеменка у Нікополі

затримання віктора артеменка у нікополі

Під час реалізації оперативної інформації щодо причетності мешканців м. Нікополя до зберігання і збуту дитячої порнографії поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі слідчим управлінням провели санкціоновані обшуки. За їх результатами були встановлені четверо місцевих жителів віком від 27 до 58 років, які можуть бути користувачами файлообмінних мереж та здійснювали доступ до дитячої порнографії.

Наразі тривають експертизи, після проведення яких прийматиметься рішення щодо повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 301-1 ККУ.

Ще новини Нікополя: У Нікополі провели обшуки і затримали відомого журналіста

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×