Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5497
5497

Зеленський пообіцяв окупантам відповідь за обстріли Нікополя та інших українських міст

Зеленський пообіцяв окупантам відповідь за обстріли Нікополя та інших міст

У своїй вечірній промові 5 вересня президент України Зеленський згадав про Нікополь, а також інші міста, які регулярно обстрілюються ворогом. Він пообіцяв окупантам відповідь за це, передає Nikopolnews.

Обов’язково буде окупантам відповідь і за сьогоднішній ракетний удар по Кривому, і за постійні обстріли Зеленодольська, обстріли Нікополя, Чернігівської та Сумської областей, Харківщини, міст Донбасу та всієї нашої території, – сказав Зеленський.

Він також запевнив, що ЗСУ й далі послідовно, дуже ретельно й акуратно знищують склади, бази, переправи та штаби окупантів. За його словами, російська армія прийшла на територію України, не чекаючи спротиву. А втече звідси, не маючи жодної іншої надії на порятунок.

І я хочу ще раз подякувати всім нашим захисникам і захисницям, нашій розвідці, Службі безпеки України, які роблять усе, щоб окупантам щодня ставало дедалі складніше перебувати в Україні. Також вдячний всім нашим людям на тимчасово окупованій території, які допомагають українській армії знищувати об’єкти загарбників.
Особливо хочу подякувати бійцям однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова. Хороша річ MLRS. Дякую, наші герої!  – сказав президент.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×