Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3667
3667

Зеленський згадав Нікополь під час свого звернення і пообіцяв, що усі причетні до обстрілів будуть покарані

Зеленський згадав Нікополь під час свого звернення і пообіцяв, що усі причетні до обстрілів будуть покарані

Президент України Зеленський розповів про важку ситуацію в усіх районах, які межують із лінією фронту, у тому числі і в Нікополі. Про це він говорив увечері 12 жовтня під час традиційного звернення, передає Nikopolnews.

“В ніч на 12 жовтня окупанти обстріляли Нікополь Дніпропетровської області з “Градів” і ствольної артилерії. Серед поранених – дитина, дівчинка 2016 року народження. Дуже важке поранення…” – зауважив президент.

Також Зеленський розповів про наслідки обстрілу Центрального ринку в Авдіївці Донецької області. Окупанти знову ж таки били з “Градів”, у переліку загиблих – 7 людей, 12 поранено.

“Наша розвідка, спеціальні служби, правоохоронні органи з’ясовують усі деталі щодо цих та інших російських ударів. Жоден російський терорист не зможе залишитися невідомим для правосуддя – ми будемо знати всі імена і всі деталі”, – сказав президент.

Зеленський пообіцяв, що до відповідальності буде притягнуто “кожного російського вбивцю й ката – від командувачів до рядових, що виконували злочинні накази”.

“Не забудемо, до речі, й про пропагандистів терору. Усі, хто виправдовує російський терор і підбурює до агресії, усі, хто закликає до вбивств й заохочує знущання з наших людей, відповідатимуть на рівні з убивцями й катами. Уся російська машина терору має бути знешкоджена. І буде знешкоджена”, – наголосив український лідер.

Водночас Володимир Зеленський відзначив успіхи бійців Повітряних сил, які досягнули непоганих результатів на південному напрямку.

“Збито чотири російські ударні гелікоптери і вже понад десять ударних безпілотників іранського виробництва”, – повідомив він.

Зеленський відзначив бригаду з Дніпропетровщини, яка тримає позиції на Донбасі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×