Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2910
2910

“Жест доброї волі”: окупанти втекли і залишили справну техніку біля кордонів з Дніпропетровщиною

"Жест доброї волі": окупанти втекли і залишили справну техніку біля кордонів з Дніпропетровщиною

Окупанти втекли і, зробивши «жест доброї волі», залишили справну техніку біля кордонів з Дніпропетровщиною. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Під час дорозвідки прилеглого до звільненого Потьомкіного району, виявлено покинуту в справному стані та з боєкомплектом російську техніку: 1 танк Т-72Б3, 2 БМП-2, 1 БМД-2К, 1 БТР-Д. Трофейні засоби в якості жесту доброї волі переведено до складу Збройних Сил України, – йдеться у повідомленні.

 

"Жест доброї волі": окупанти втекли і залишили справну техніку біля кордонів з Дніпропетровщиною

Нагадаємо, нещодавно  звільнене селище Потьомкине знаходиться біля Високопілля – на межі Херсонської і Дніпропетровської областей.

Що відбувається на Південнобузькому напрямку фронту. Рашистська ракета, випущена в напрямку Березнегуватого на Херсонщині,  самоліквідувалася в повітрі, не принісши жертв і руйнувань.

Вранці 11 липня ворог наніс авіаційний удар парою гелікоптерів Ка-52 в районі Зарічного біля Високопілля на Херсонщині. Без втрат.

У Генштабі цю інформацію підтверджують. Тут також зазначають, що на Південнобузькому напрямку противник зосереджує зусилля на утриманні зайнятих рубежів та недопущенні наступу підрозділів Сил оборони України. З метою сковування дій наших військ вів обстріли із ствольної артилерії в районах населених пунктів Степова Долина, Лупареве, Нова Зоря, Новогригорівка, Любомирівка, Осокорівка, Ольгине, Велика Костромка, Кар’єрне, Тернівка, Поляна, Киселівка, Первомайське, Шевченкове, Посад-Покровське, Українка та Прибузьке.

За результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань на півдні ворог втратив 52 рашисти, гаубицю «Мста-Б», міномет, 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами в Новій Каховці.

Фото ілюстративні – з відкритих джерел

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×