Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2464
2464

Зіркова Даша Астаф’єва передала велику суму коштів Нікопольському притулку для собак

Зіркова Даша Астаф’єва передала велику суму коштів Нікопольському притулку для собак

Відома модель, співачка і телеведуча Даша Астаф’єва, яка, до речі, є уродженкою Покрова, передала велику суму коштів Нікопольському притулку для собак. Про такий зворушливий вчинок зірки розповіла волонтер Олена Омельченко, передає Nikopolnews.

Краса рятує не тільки світ. Краса і доброта цієї надзвичайної дівчини рятує собачі життя! – написала волонтер.

Олена розповіла, що Даша Астаф’єва на честь свого дня народження провела збір коштів для благодійних цілей. І значну частину пожертв перерахувала на підтримку притулку «Шанс на життя». А саме 65 тисяч гривень!

За словами, Олени Омельченко, на ці гроші можна придбати більше 2 тонн корму, що забезпечить мешканців притулку їжею більше ніж на місяць.

Дякую, Господи, що посилаєш мені у хвилини відчаю та горя таких щирих та добрих людей! Дашуня, дякую від усіх моїх хвостиків за можливість вижити у страшні воєнні часи!!!  Дякую за твоє добре сердечко, за щедру душу! Ще раз з днем народження! – написала Олена Омельченко.

Зазначимо, що Нікопольському притулку зараз складно, як ніколи. Йде війна, у місто мало не щодня прилітають ворожі снаряди. Нікопольці масово виїжджають. Безпритульних тварин на вулицях стає більше. Також зростає кількість стареньких і хворих собак у притулку. А фінансова підтримка небайдужих зменшується, адже багато хто втратив свій дохід і ледве зводить кінці з кінцями. То ж важко переоцінити такий вчинок, який зробила Даша Астаф’єва. Дякуємо!

Нагадаємо, раніше родина Даші взяла у Нікопольському притулку песика, аби забезпечити йому нормальне життя.

Чотири собаки з Нікопольського притулку “Шанс на життя” знайшли нові родини у Польщі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×