Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1173
Без категорії
1173

Знайшов паспорт і вклеїв своє фото – в Нікополі чоловік оригінально вирішив проблему з документами

Нашел паспорт и вклеил свое фото – в Никополе мужчина оригинально решил проблему с документами

Знайшов паспорт і вклеїв своє фото – в Нікополі чоловік, не маючи власного посвідчення особи, оригінально вирішив проблему, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

Злочин стався ще в 2018 році, а суд над зловмисником завершився лише днями. Про підсудного відомо, що він – уродженець Миколаївської області, проживає в Нікополі, не одружений, не має на утриманні дітей, працює неофіційно, раніше був судимий і на момент вчинення нового злочину відбував умовне покарання. Паспорта, передбаченим законодавством чином, не отримував – має на руках лише свідоцтво про народження.

У червні 2018 року цей чоловік знайшов паспорт громадянина України на вулиці Пугачова біля магазину «Комісіонка», розташованого в п’ятиповерховому будинку №17. Він підібрав чужий документ, і у нього визрів злочинний план. Підсудний видалив фотографію справжнього власника паспорта і вклеїв на її місце свою. Таким чином, умисно підробив паспорт громадянина України та вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України.

З підробленим паспортом чоловік влітку і восени 2018 року сім разів відвідав ломбард «Гарант» у Нікополі, де закладав майно, користуючись фальшивим документом. До ломбарду відносив мобільні телефони, фен та інші предмети побутової техніки.

А потім його викрили.

У суді чоловік свою провину визнав повністю і заявив, що щиро розкаюється. Просив призначити йому мінімальне покарання.

Суд визнав жителя Нікополя винним і засудив його до обмеження волі строком на 1 рік і шість місяців. Також підсудний має сплатити державі 858 гривень в якості компенсації за проведення експертизи.

Знайшов паспорт і вклеїв своє фото – в Нікополі чоловік оригінально вирішив проблему з документами

Знайшов паспорт і вклеїв своє фото – в Нікополі чоловік оригінально вирішив проблему з документами

У Нікополі чоловік заборгував своєму синові 128 тисяч гривень

У Нікополі чоловіка відпустили після пограбування дитини, а він проник у чужий будинок і заснув там

Вбивство поліцейського в Нікополі: вирок винесено, прокуратура оскаржить рішення суду

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×