Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
716
716

Сьогодні колаборант і зрадник Чернічук переконуватиме персонал ЗАЕС зрадити Україну

Сьогодні колаборант і зрадник Чернічук переконуватиме персонал ЗАЕС зрадити Україну

Сьогодні колаборант та зрадник Юрій Чернічук переконуватиме персонал ЗАЕС підписувати контракти з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», якою керує Росатом, повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

В Енергоатомі повідомляють, що для цього 1 грудня 2022 року у другій половині дня рашисти планують провести нараду з персоналом станції. Будуть закликати працівників до співпраці з ворогом, обіцяючи «золоті гори»: високу зарплату, стабільність, купу соціальних благ тощо. Будуть переконувати, що персонал станції – поза політикою і його головне завдання – працювати заради безпеки атомної станції.

Це дійсно так. Але пам’ятайте, хто саме захопив станцію, хто порушив усі принципи ядерної та радіаційної безпеки, перетворивши ЗАЕС на військову базу з солдатами, важкою технікою та зброєю в машинних залах, хто тисне та знущається з персоналу?!, – йдеться у повідомленні Енергоатому.

В Енергоатомі запевняють, що всі ці хитрощі не спрацюють, і закликають не ставати спільниками рашистів та їхніх посіпак, не вестися на їх заклики.

А краще – ігноруйте ці зібрання та не погоджуйтесь на підписання будь-яких липових документів з фейковим рашистським підприємством. Вже зовсім скоро росіяни втечуть з нашої землі, й усі зрадники, що зголосились співпрацювати з ними, відповідатимуть за свої вчинки! Тримайтесь! ЗАЕС – це Україна! Була, є та завжди буде! – йдеться у повідомленні.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×