Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
29920
29920

«Зрозуміло, що путін піде на Дніпро, але шансів мало» – Філатов (відео)

«Зрозуміло, що путін піде на Дніпро, але шансів мало» - Філатов

«Зрозуміло, що путін піде на Дніпро і на Київ, але шансів у росіян мало, тому що ми дуже добре укріпилися». Таку думку з приводу можливого подальшого наступу росіян в Україні висловив міський голова Дніпра Борис Філатов в ефірі «Рандеву з Яніною Соколовою».

Борис Філатов заявив, що аби дійти до Дніпра, путіну доведеться ‘покласти’ десятки тисяч російських солдат.

путін зупиниться там, де ми його зупинимо. Зрозуміло, що він піде і на Дніпро, і на Київ і, як вони кричали, що і до Ла-Маншу. Далі ніхто не знає, що у них в голові, які плани. Зрозуміло, що бліцкригу не вийшло. Тим не менш, чому я оцінюю атаку на Дніпро малоймовірною, в тому числі і тому, що ми дуже добре підготувалися. Подивіться на нещасний Сєвєродонецьк та взагалі на напрямок бахмутський, Ізюм. Це трохи інше, але я маю на увазі, що там за рахунок героїзму наших збройних сил за рахунок правильного планування з боку Генерального штабу вони якщо і просуваються дуже повільно – ледве-ледве. Уявіть їм дійти до Дніпра – це їм треба буде десятки тисяч солдатів, – сказав міський голова Дніпра.

Філатов розповів, шо 7 територіальних громад Дніпропетровської області піддаються постійним ворожим обстрілам. Ворог б’є з далекобійної артилерії по житловому сектору і логіку його дій зрозуміти складно. Страждає Криворізький район, який межує із Херсонською областю. Ворог б’є здалеку по Апостолівській і Зеленодольській громаді.

Логіки ми не розуміємо. Вони таким чином або знущаються, або тренуються, або вони вважають, що там сидять наші військові, але по околицях цих населених пунктів постійно щось прилітає – майже кожен день, – говорить Філатов.

Проте загрози прориву окупантів на територію області, на думку міського голови Дніпра, немає. В області і вже навіть за її межами побудували чотири рівні укріплень. Їх створювали під керівництвом професійних військових – все зроблено дуже професійно і грамотно.

В ході бесіди з Яніною Соколовою Борис Філатов також прокоментував скандальне відео за його участі, записане у перші дні війни і оприлюднене нещодавно. Мер Дніпра поділився своїми прогнозами щодо тривалості війни і тим, як вона завершиться. Торкнулися і теми Херсонської області – її швидкої окупації і перспектив визволення.

Все це та інше – у відео нижче

"Коли ми вб'ємо 100.000 росіян, у рф прийдуть до тями": БОРИС ФІЛАТОВ у Рандеву з Яніною Соколовою“Коли ми вб’ємо 100.000 росіян, у рф прийдуть до тями”: БОРИС ФІЛАТОВ у Рандеву з Яніною Соколовою
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×