Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2674
2674

ЗСУ потужно “відпрацювали” по позиціях ворога на Херсонщині

ЗСУ потужно "відпрацювали" по позиціях ворога на Херсонщині

ЗСУ потужно “відпрацювали” по позиціях ворога на Херсонщині, суттєво зменшивши його можливості обстрілювати неокуповану територію області, а також Дніпропетровщину. Гарними новинами поділилися в Оперативному командуванні «Південь», передає Nikopolnews.

Так, зокрема, стало відомо, що українські військові накрили вогнем пункт управління військами росії. Ракетно-артилерійські підрозділи України атакували можливі позиції російських зенітно-ракетних комплексів “С-300” в районі Олешківських пісків.

До того ж, згодом Збройні сили України завдали влучних обстрілів по пункту управління ворожими військами в Таврійському Каховського району Херсонської області.

“Остаточні втрати противника дорозвідують і уточнюють”, – додали в ОК “Південь”.

Зазначимо, що протягом дня 11 липня Дніпропетровщина не зазнала ворожих обстрілів. Після нічних прильотів в усіх громадах області, включаючи Криворізький район, сьогодні було тихо.

Сьогоднішній день у Криворізькому районі пройшов спокійно. Жоден населений пункт і прикордонні території громад не зазнали обстрілів. Усі громади, які межують із Херсонською областю повністю контролюються Збройними Силами України. І наші військові вправно відпрацьовують на території саме Херсонської області. Завдяки їхній сміливості і завзятості, впевнений, дуже скоро ми повернемо всі населені пункти під контроль України і виженемо ворога вслід за російським кораблем, – сказав під час вечірнього брифінгу начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×