Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1494
1494

ЗСУ влаштували окупантам гарну «бавовну» на півдні: у ворога великі втрати

ЗСУ влаштували окупантам гарну «бавовну» на півдні: у ворога великі втрати

ЗСУ влаштували окупантам гарну «бавовну» на півдні. У росіян великі втрати. Про це повідомляє ОК «Південь», передає Nikopolnews.

Так, повідомляється, що українською авіацією завдано чотири по противнику, в тому числі по його системах ППО. Поблизу Дудчан і Червоного, на Бериславщині нашими підрозділами протиповітряної оборони збито 2️ безпілотних шпигуни «Орлан-10» та російський штурмовик Су-25.

Підрозділи ракетних військ і артилерії виконали 205 вогневих завдань.

Відомі на даний час втрати ворога:

  • 174 знищених окупанта,
  • 2 гаубиці “Мста-Б”,
  • 12 одиниць авто-бронетехніки,
  • 2 танки,
  • 2 міномети,
  • 2 склади боєкомплекти,
  • Пошкоджено 5️ одиниць броньованої техніки та крупнокаліберна гармата «Гіацинт-Б».

В цілому обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку суттєвих змін не зазнала. Противник веде активну оборону та намагається утримати зайняті рубежі.

Протягом дня наносив вогневе ураження по наших позиціях, прилеглих до лінії фронту громадах, а також по тилових районах, де уражає об’єкти критичної інфраструктури, із застосуванням стратегічної та армійської авіації, реактивних систем залпового вогню, важкої артилерії, мінометів.

З метою уточнення положення наших військ та корегування вогню артилерії продовжує активно застосовувати БпЛА.

Парою гелікопртерів К-52 атакував наші позиції – без втрат.

В рамках масованого ракетного удару по всій території України по Миколаївській області було випущено 14 ракет, а по Одещині – 3 ракети і 4 дрони-камікадзе, на Криворіжжі 2 ракети знищили 2 трансформаторні підстанції. Роботи із усунення наслідків тривають.

Надвечір Кривий Ріг був знов атакований двома дронами-камікадзе Shahed-136. Під загрозою знов опинилися об’єкти критичної інфраструктури. Але силами протиповітряної оборони дрони було знищено.

Куцурубську громаду на Миколаївщині ворог системно тероризує обстрілами з Кінбурнської коси. Двічі за день вдарив «Градом» та важкою артилерією. Без людських втрат.

В Чорному морі корабельне угруповання ворога знов зменшено вдвічі. Загальна кількість – 6 бойових кораблів маневрують поблизу узбережжя Криму. 2 надводних ракетоносії напоготові із 16-ма «Калібрами» на бортах.

Отже, загроза ракетних ударів, атак дронів-камікадзе, диверсійних заходів та їх проявів, як і артилерійських обстрілів, залишається актуальною.

Не нехтуйте сигналами тривог. Будьте свідомими і уважними, не полишайте без повідомлення компетентних органів підозрілу діяльність осіб, які виявляють зацікавленість об’єктами військової та критичної інфраструктури, – закликають в ОК «Південь».

«Знищено металобрухт і особовий склад» — втрати ворога на Енергодарському напрямку у ніч на 26 вересня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×