Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2152
2152

ЗСУ завдають авіаудари по позиціям ворога на Криворізькому напрямку фронту

ЗСУ завдають авіаудари по позиціям ворога на Криворізькому напрямку фронту

Збройні сили України завдають авіаудари по позиціям ворога на Криворізькому напрямку фронту на Херсонщині. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Оперативне командування «Південь».

В ОК «Південь» інформують, що ворог, не маючи успіху в просуванні по суші, наніс повітряний удар парою гелікоптерів Ка-52 по наших позиціях. Втрат серед українських захисників немає. А от загарбники поплатилися за свою зухвалу поведінку.

Повітряні сили ЗСУ двома Су-25 атакували скупчення противника під Іванівкою на Херсонщині. Армійською авіацією нанесено ще два удари по скупченню противника в районі Солдатського та Давидова Броду.

Також 3 червня ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України знищили в Херсонській області дев’ятнадцять інтервентів, склад боєприпасів, три 152-міліметрових гармати «Гіацинт-С» і 152-мм гаубицю «Мста-Б» російських окупантів.

Загальна ситуація на Криворізькому напрямку

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але повністю контролюється нашими Збройними Силами, повідомляє начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Наші частини ведуть успішні бойові дії. Зокрема, на окремих ділянках криворізького напрямку ворог активізував повітряну розвідку і намагався провести штурмові дії в районі села Лозове у Великоолександрівському районі. Але, завдяки мужності і вмілим діям ВСУ, отримав гідну відсіч і змушений був відійти на вихідні позиції.

Орки продовжують обстріли по всій лінії зіткнення, застосовуються РСЗВ і всі види ствольної артилерії. Під удар орків знову потрапила прикордонна з Зеленодільське громадою територія.

Ситуація у Кривому Розі та районі повністю стабільна і знаходиться під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу