Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
18850
18850

ЗСУ зірвали наступ орків на Криворізькому напрямку – Вілкул

ЗСУ зірвали наступ орків на Криворізькому напрямку – Вілкул

Збройні сили України зірвали наступ орків на Криворізькому напрямку фронті. Про це розповів начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, підбиваючи підсумки тижня, що минає, передає Nikopolnews.

За словами Вілкула, оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту зберігається стабільно напруженою. Наші війська проявляють справжні мужність і героїзм. На початку тижня були зірвані плани ворога провести наступальні дії в напрямку Лозового та Білої Криниці. Окупанти отримали гідну відсіч і змушені були відійти. Ворог несе значні втрати в живій силі і техніці. Орки все більше зосереджені на зміцненні власної оборони і мінують тимчасово окуповану територію. В цілому обстановка на нашому напрямку знаходиться під повним контролем ВСУ.

Ворог продовжує вести тактику випаленої землі і продовжує масові обстріли по всій лінії дотику з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії і мінометів. Цей тиждень був дуже тривожним в Криворізькому районі. Окупанти неодноразово обстрілювали Зеленодольску, Широківську і Апостолівську громади. Зокрема, населені пункти Мар’янське, Велика Костромка, Ганнівка, Українка, Степове та інші. При цьому орки б’ють по абсолютно мирних об’єктах.

На жаль, протягом тижня є поранені серед мирного населення, в тому числі жінки та літні люди. Варвари не щадять нікого. Всіх поранених ми евакуюємо в наші лікарні, їм надається вся необхідна допомога, – запевнив Олександр Вілкул.

Він нагадав, що Сьогодні ворог знову обстріляв Зеленодольську громаду з «Ураганів», потрапили в міський парк. На щастя, без жертв. Також, за даними МО України, піддалися обстрілу райони населених пунктів Осокорівка, Трудолюбівка, Добрянка та інші на Криворізькому напрямку, але на території Херсонщини.

Фактично кожен день наші сапери ведуть розмінування територій. Тільки за цей тиждень було знешкоджено близько 300 ворожих касетних боєприпасів, – сказав Вілкул.

В самому Кривому Розі та районі ситуація зберігається повністю стабільною і знаходиться під контролем Військової адміністрації і ВСУ.

Ми продовжуємо посилення ліній оборони на всіх напрямках, щодня працює понад 100 одиниць тільки важкої техніки. Також продовжуємо надавати допомогу нашим військовим в матеріально-технічному забезпеченні, – розповів Вілкул.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×