Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3554
3554

Звернення керівника Енергоатому до працівників ЗАЕС: «Не зраджуйте рідну станцію!»

Звернення керівника Енергоатому до працівників ЗАЕС: «Не зраджуйте рідну станцію!»

10 жовтня оприлюднено звернення керівника Енергоатому Петра Котіна до працівників ЗАЕС, передає Nikopolnews. Воно пов’язано із спробами росіян привласнити станцію і тиском на персонал.

Нижче публікуємо повний текст звернення Котіна до співробітників Запорізької АЕС:

«Шановні колеги, друзі!

Від сьогодні представники Росатома, які незаконно перебувають на ЗАЕС, почали переконувати (а точніше – примушувати) персонал нашої станції влаштовуватися на роботу (укладаючи трудові угоди) на щойно створену фейкову «Запорізьку АЕС» з юридичною адресою в москві.

Як виконувач обов‘язків генерального директора нашої Запорізької атомної станції прошу вас не вестися на такі пропозиції. Ви неодноразово бачили підступність, жорстокість, людожерство та злочинні дії окупантів. Сьогодні вони обстріляли мирні міста й об‘єкти енергетичної інфраструктури по всій Україні. Будь-якої миті вони можуть влаштувати провокації й аварію, обстріляти ЗАЕС, адже вони анітрохи не переймаються ядерною та радіаційною безпекою.

Знаю, як тяжко вам щодня бачити обличчя окупантів та, ігноруючи їхні погрози, тримати удар. Але закликаю вас не здаватись і зараз. Не робити того жахливого кроку, на якому наполягають загарбники, не підписувати жодних заяв, угод і контрактів. Не зраджувати рідну станцію, не робити дій, які перекреслять досягнення всього попереднього життя.

Також знаю, як тяжко вам зараз думати про майбутнє, скільки болю, остраху й сумнівів у цих роздумах. Але запевняю вас, що Енергоатом завжди буде з вами, якщо ваша незгода з окупантами призведе до негативних наслідків для вас з їхнього боку.

Ми вас не покинемо. Зберігайте спокій і твердо стійте за Україну та українську ЗАЕС. Всім патріотам компанія забезпечить гідне життя. Головне – дочекатися перемоги над окупантом, а вона вже близько!

Запорізька АЕС і надалі працюватиме згідно з українським законодавством, в українській енергосистемі, в Енергоатомі. Не сумнівайтесь у цьому!»

Почалися консультації щодо створення охоронної зони ЗАЕС – МАГАТЕ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×