Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3284
3284

«Звуки бою ніби поруч, але це не так»: про ситуацію у Нікопольському районі розповів голова РВА

«Звуки бою ніби поруч, але це не так»: про ситуацію у Нікопольському районі розповів голова РВА

Про ситуацію у Нікопольському районі станом на зараз розповів голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Nikopolnews, посилаючись на відео, оприлюднене на сторінці Нікопольської районної державної адміністрації у Фейсбуці.

Євген Євтушенко зазначив, що ситуація у районі наразі спокійна – ворога і його техніки на території Нікопольщини немає. Це військовий спокій, і його треба цінувати, адже зовсім поруч є окуповані території і території, на яких ведуться активні бойові дії.

Голова РВА прокоментував звуки вибухів, які регулярно чують мешканці Нікопольського району. Він запевнив, що це звуки бойових дій, які ведуться на території сусідньої Херсонської області. ЗСУ працюють по скупченням живої сили та техніки ворога, щоб не дати рашистам закріпитися на Херсонщині. Окупанти намагаються тут сформувати ударну групу, аби почати  наступ на Кривий Ріг або Миколаїв. Українські військові роблять усе, аби цього не допустити. ЗСУ працюють дуже ефективно, наносячи вогневе ураження ворогу. А той веде вогонь у відповідь.

Оскільки ми знаходимося біля води, нам все це добре чутно. Так, ніби бойові дії відбуваються поруч. Але насправді це не так – вони ведуться приблизно в 30 кілометрах від Нікопольщини, – запевнив Євген Євтушенко.

У своєму зверненні він також торкнувся теми сирен, згадав про посівну та підняв інші актуальні питання. Детальніше – у відео нижче.

Про ситуацію у Нікопольському районі розповів голова РВА Євген Євтушенко

«Все що вийде на воду, буде розстріляне» — Євген Євтушенко про ситуацію у Нікопольському районі 14 березня

Ситуація у Нікопольському районі 2 квітня – звернення голови РВА

Ситуація у Нікопольському районі 18 березня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×