Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
469
469

15 листопада у Томаківській громаді родини з дітьми можуть отримати харчові набори

15 листопада у Томаківській громаді родини з дітьми можуть отримати харчові набори

15 листопада у Томаківській громаді родини з дітьми можуть отримати харчові набори, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Фейсбук-сторінку Нікопольська районна державна адміністрація (смт. Томаківка).

Допомогу можуть отримати родини, котрі мешкають в смт Томаківка, селах Катьощине, Семенівка, Петрівка, Сергіївка, та мають дітей від 3 до 17 років.

15 листопада в гуманітарному штабі Нікопольської районної військової адміністрації в Томаківці буде здійснена видача гуманітарної допомоги у вигляді харчових наборів, отриманих у співпраці з некомерційною американською організацією Global Empowerment Mission Ukraine (далі – GEM), що працює у партнерстві з фундацією Howard G Buffett Foundation(далі – HGBF).

15 листопада у Томаківській громаді видаватимуть продукти: як отримати

Допомога видаватиметься з розрахунку 1 набір на родину незалежно від кількості дітей зазначеного віку. Кількість наборів обмежена.

Отримати допомогу можуть мати або батько дітей за наявності оригіналу паспорта (для власників ID-карти обов’язково мати витяг із реєстрацією місця проживання) та оригіналу свідоцтва про народження дитини.

Видача відбуватиметься лише у вказаний день, за адресою: смт Томаківка, вул.Лесі Українки, 14 (напроти магазину «Аврора») з 10.00 до 14.00 без перерви.

Відвідувачів гуманітарного штабу просять про пунктуальність, швидкість, організованість та ввічливість.

Висловлюємо вдячність нашим партнерам GEM та HGBF за постійну підтримку мешканців Нікопольщини! Дякуємо депутату Дніпропетровської обласної ради – Тамарі Олексіївні Скорук за постійну, щоденну підтримку. Тамара Олексіївна забезпечує гуманітарний штаб транспортом, паливом, вантажниками, працівниками, вирішує всі організаційні питання нашої діяльності, – йдеться у повідомленні

Також у громаді дякують голові Нікопольської військової адміністрації Євгену Євтушенку за залучення на територію району міжнародних благодійних фондів та налагодження співпраці з ними.

Ще новини Нікопольщини: У Марганці 7 листопада роздали 1440 продуктових наборів від GEM

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×