Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
275
275

18-річна спортсменка з Покрова стала кращою дзюдоїсткою року!

18-річна спортсменка з Покрова стала кращою дзюдоїсткою року!

Спортсменка з Покрова, стипендіатка міського голови, очолила рейтинг українських спортсменів за результатами змагань календарного року, який підбиває та публікує Федерація дзюдо України. Про це повідомляє пресслужба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

Зазначається, що 18-річна Єлизавета Литвиненко цьогоріч викликала справжній фурор на чемпіонаті світу в Ташкенті, дійшовши до бронзового фіналу, здолавши там олімпійську чемпіонку з Японії.

Крім цього в активі Єлизавети золото чемпіонату Європи серед юніорів, золото ЄЮОФ-2022, нагороди з юніорських та дорослих Кубків Європи. Із загальним результатом 7165 балів Єлизавета впевнено очолила жіночий рейтинг.

За підсумками року, наша землячка  обійшла бронзову призерку Олімпійських Ігор Дар’ю Білодід, яка посіла лише третю рейтингову сходинку, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Нещодавно у спортивному житті колишньої вихованиці ДЮСШ ім. Дані Дідіка (тренер Сергій Сінілов) сталася ще одна знакова подія, вона отримала звання Заслуженого майстра спорту України.

18-річна спортсменка з Покрова стала кращою дзюдоїсткою року!

Вітаємо Єлизавету та усіх причетних до її успіху із зірковими досягненнями, бажаємо впевнено наближатися до мрії! – пишуть у пресслужбі міського голови Покрова.

Час позбавлятися радянських пережитків: Дід Мороз і Снігуронька – хто ці персонажі?

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×