Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4295
4295

Вбили і спалили разом з будинком 75-річного дідуся: у Марганці затримали підозрюваних у жахливому злочині

Вбили і спалили разом з будинком 75-річного дідуся: у Марганці затримали підозрюваних у жахливому злочині

Представились поліцейськими, проникли до будинку дідуся, потім побили його до смерті. А будинок підпалили… У Марганці затримали підозрюваних у жахливому злочині. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Нікопольське районне управління поліцї.

У Марганці поліція викрила двох чоловіків, підозрюваних у розбійному нападі на 75-річного чоловіка.

Нападники до смерті побили пенсіонера у його власному будинку, після чого  викрали з домоволодіння гроші та цінні речі. Пізніше злочинці повернулися і підпалили будинок.

25 лютого до поліції Марганця надійшло повідомлення від співробітників ДСНС, які повідомили, що під час гасіння пожежі в приватному будинку було виявлено обгорілий труп зі слідами насильницької смерті.

Як з’ясували поліцейські, злочин стався цього ж дня о 10-й годині ранку. В ході досудового розслідування стало відомо, що зловмисники постукали до будинку потерпілого та відрекомендувалися поліцейськими, а коли господар відчинив двері почали його бити, поки чоловік не впав. Потім заволоділи його майном та втекли. Пізніше повернулися до будинку та підпалили його, щоб приховати злочин.

Провівши ряд слідчих заходів правоохоронці затримали підозрюваних. Ними виявилися двоє місцевих мешканці 18-ти та 43-х років, один з них неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Майже всі викрадені речі поліцейські розшукали.

23 березня за погодженням з окружною прокуратурою обом чоловікам  повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Також за даним фактом слідчим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за п. 6 ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

У Дніпрі затримали мародера, який поцупив препарати для потенції

Поліція Нікополя затримала двох чоловіків, причетних до вибуху у багатоповерхівці

У Нікополі поліцейські вилучили автівку із незаконно вирубаною деревиною

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×