Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1762
1762

[:ru]5-й энергоблок ЗАЭС отремонтировали и подключили к сети[:ua]5-й енергоблок ЗАЕС відремонтували і підключили до мережі[:]

[:ru]5-й энергоблок ЗАЭС отремонтировали и подключили к сети[:ua]5-й енергоблок ЗАЕС відремонтували і підключили до мережі[:]

[:ru]Энергоблок №5 Запорожской АЭС подключен к энергосети после проведения планового среднего ремонта, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на официальный сайт станции.

09 сентября 2021 года в 20 часов 31 минуту после завершения планового среднего ремонта энергоблок №5 Запорожской АЭС подключен к энергосистеме.

В настоящее время в работе находятся четыре энергоблока Запорожской АЭС. На энергоблоке №2 идут 9-е сутки планового среднего ремонта. На энергоблоке №4 – 19-е сутки планового среднего ремонта.

Замечаний к работе основного оборудования действующих энергоблоков и персонала нет.

Радиационный фон в районе расположения Запорожской АЭС и в санитарно-защитной зоне – 8-12 микрорентген в час, что соответствует природному радиационному фону.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

На Запорожской АЭС остановили энергоблок

Две аварии: в Никополе отключили воду в двух районах 10 сентября

[:ua]Енергоблок №5 Запорізької АЕС підключено до енергосистеми після проведення планового середнього ремонту, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт станції.

09 вересня 2021 року о 20 годині 31 хвилині після завершення планового середнього ремонту енергоблок №5 Запорізької АЕС підключено до енергосистеми.

В даний час в роботі перебувають чотири енергоблока Запорізької АЕС. На енергоблоці №2 йде 9-та доба планового середнього ремонту. На енергоблоці №4 – 19-та доба планового середнього ремонту.

Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Радіаційний фон в районі розташування Запорізької АЕС і в санітарно-захисній зоні – 8-12 мікрорентген на годину, що відповідає природному радіаційному фону.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

На Запорізькій АЕС зупинили енергоблок

Дві аварії: у Нікополі відключили воду в двох районах 10 вересня[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×