Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
413
413

7 років за ґратами проведе експосадовець Нікопольської РДА: подробиці від поліції

7 років за ґратами проведе експосадовець Нікопольської РДА: подробиці від поліції

Як повідомлялося раніше, експосадовець Нікопольської РДА отримав судовий вирок, який передбачає тюремне ув’язнення.

У поліції сьогодні розповіли подробиці цієї гучної справи, передає Nikopolnews.

Сім років за ґратами проведуть експосадовець Нікопольської РДА та двоє його спільників за привласнення 4,3 млн грн бюджетних коштів — повідомляє Нацполіція

За що потрапив на лаву підсудних експосадовець Нікопольської РДА

Пʼять років тому між Нікопольською райдержадмінстрацією та місцевим приватним підприємцем був укладений договір про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, їхньої грошової оцінки та виготовлення необхідної документації із землеустрою. Один із фігурантів — інженер-землевпорядник — працював у субпідрядній організації, яка стала виконавцем замовлення.

Експосадовець підписав акти виконаних робіт, розуміючи, що вони містять неправдиві відомості, а обіцяні роботи фактично не виконувались. Не зважаючи на це, кошти на рахунок підрядників було перераховано у повному обсязі.

На початку 2021 року правоохоронці повідомили зловмисникам про підозри, а після завершення слідства обвинувальний акт було скеровано до суду.

За підтримання публічного обвинувачення обласною прокуратурою ВАКС визнав обвинувачених винними. Викрили «схему» незаконного освоєння коштів бюджету оперативники УСР у Дніпропетровській області та слідчі обласного управління поліції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що йдеться про Геннадія Зиміна, який виконував обов’язки голови Нікопольської РВА – на фото нижче.

7 років за ґратами проведе експосадовець Нікопольської РДА: подробиці від поліції

Ще новини Нікополя і району: У Нікополі судили чоловіка, який 10 років не платив аліменти своїй доньці: як його покарали

А також: У Нікополі судили матір 6 дітей, яка оформила виплати ВПО, але нікуди не виїжджала

Читайте також: Продають усе і вивозять дітей за кордон: 300 000 старшокласників покинули Україну перед 1 вересня (відео)

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу