Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6734
6734

8 і 9 липня триватиме реєстрація на грошову допомогу від ООН у Преображенському старостаті на Нікопольщині

8 і 9 липня триватиме реєстрація на грошову допомогу від ООН у Преображенському старостаті на Нікопольщині

8 і 9 липня проходитиме реєстрація на грошову допомогу від ООН у Преображенському старостаті Томаківської громади на Нікопольщині.

Про це повідомляють у Фейсбук-спільноті Нікопольська районна державна адміністрація (смт Томаківка), передає Nikopolnews.

Протягом двох днів: 08 та 09 липня 2024 року, буде проводитись реєстрація місцевого цивільного населення на грошову допомогу від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (World Food Programme) в рамках співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія».

Грошова допомогу від ООН у Преображенському старостаті: хто може отримати

Грошову допомогу будуть отримувати мешканці котрі належать до найвразливіших категорій населення, якщо вони отримували гуманітарну допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН у вигляді харчових наборів, хоча б один раз протягом 2024 року.

Зокрема, зареєструватись для отримання грошової допомоги зможуть мешканці Преображенського старостату, які належать до наступних вразливих категорій:

  • всі члени домогосподарства, у складі якого є людина з інвалідністю 1, 2, 3 групи або дитина з інвалідністю (при цьому обов’язково необхідно надати документ, що засвідчує інвалідність одного із членів домогосподарства, а також підтвердити факт спільного проживання з особою з інвалідністю);
  • всі члени домогосподарства, у складі якого є людина зі статусом одинокого батька/матері (обов’язково необхідно надати документ на підтвердження статусу одинокого батька/матері, а також підтвердити факт спільного проживання з особою, що має цей статус). Діти також підлягають реєстрації з метою отримання допомоги;
  • всі члени малозабезпеченої родини (обов’язково необхідно надати документ на підтвердження призначення соціальної допомоги як малозабезпеченій родині);
  • всі члени домогосподарства, у складі якого є людина, що втратила роботу (обов’язково необхідно надати документ, що підтверджує статус безробітного або інший документ, що засвідчує відсутність працевлаштування на час звернення для реєстрації);
  • всі члени домогосподарства на обліку в територіальному центрі;
  • домогосподарства, що складаються з людей похилого віку 60+;
  • всі члени багатодітних родин (обов’язково необхідно надати свідоцтва про народження трьох і більше дітей віком до 18 років, а також підтвердити факт спільного проживання багатодітної родини).

Зареєструватись на допомогу можуть всі, хто протягом 2024 року отримував продуктовий набір від ВПП та відповідає одній з наведених вище категорій.

Увага! Максимально доступна кількість членів домогосподарства, що можуть отримувати допомогу – 5 осіб. Якщо домогосподарство має більше 5 членів, грошову допомогу отримає лише 5 осіб, незалежно від кількості зареєстрованих членів цього домогосподарства.

 

Де і як можна зареєструватися

Реєстрація на допомогу буде відбуватися в селі Преображенка Томаківської громади в будівлі місцевого ліцею (школи).

  • Час роботи 08 липня: з 10:00 години до 15:00 години.
  • Час роботи 09 липня: з 10:00 години, час завершення буде залежати від явки людей, але не пізніше ніж до 15:00 години.

3 собою важливо мати ОРИГІНАЛИ документів:

  • паспорт громадянина України (громадяни, що отримали паспорт в форматі ID – картка, при собі повинні мати Довідку (витяг) про реєстрацію місця проживання;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • документ, що підтверджує належність до пільгової категорії;
  • документ із зазначенням номера банківського рахунку (IBAN);

Особи, які не мають рахунку в банку, відповідно не можуть надати IBAN, зможуть зареєструватись на отримання грошового переказу за номером мобільного телефону або грошового переказу через Укрпошту.

Обов’язково необхідно чітко знати номер мобільного телефону кожного хто буде зареєстрований на допомогу. Це дуже важливо!

 

Паспорти та ІПН необхідно мати на всіх членів домогосподарства, які отримували продовольчі набори від ВПП ООН в 2024 році.

Реєстрація не гарантує надання грошової допомоги. Адже, після перевірки інформації, рішення приймається виключно представниками фонду.

 

Нагадаємо: Мешканці сіл Томаківської громади отримуватимуть гроші замість продуктів від ООН

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×