Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
667
Без категорії
667

Артисти Дніпропетровського театру опери та балету виступлять у Нікопольському районі – кому пощастить?

у Нікопольському районі

У грудні артисти Дніпропетровського академічного театру опери та балету вирушать на гастролі по громадам області, в тому числі і в Нікопольському районі. Для місцевих жителів зіграють музичну виставу «Красуня і чудовисько». Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації, передає Nikopolnews.

«У грудні стартує «вояж» артистів оперного театру по всій Дніпропетровщині. Будуть зустрічатися з глядачами в сільських клубах та будинках культури. До зимових свят покажуть казковий музичний спектакль «Красуня і чудовисько», – розповіла начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина.

Гастролі триватимуть з 1 по 23 грудня. Вистави будуть проходити з дотриманням карантинних норм, додала Наталія Першина.

Першими зустрінуть артистів жителі Раєвки, Новоолександрівки і Вільного Синельниківського району. Далі на черзі – села і селища Дніпровського, Новомосковського, Кам’янського, Павлоградського, Нікопольського та Новомосковського районів.

У Нікопольському районі пощастить мешканцям села Топила, яке відноситься до Мировської територіальної громади. Тут артисти з Дніпра дадуть дві вистави 11 грудня. Глядачів у Мировському сільському будинку культури чекають о 14:00 і 16:00.

Сьогодні в Нікополі вперше почнуть святкувати Хануку – запалять свічку №1

Нікопольська станція швидкої допомоги отримала формений демісезонний одяг

Нікополь приєднається до диджиталпроекту віртуальних подорожей по Україні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×