Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1431
Без категорії
1431

Без ніг, а тепер і без пальців рук – у Покрові потрібна допомога Олександру Бадову

у Покрові потрібна допомога

У Покрові потрібна допомога Олександру Бадову, який потрапив у дуже складну життєву ситуацію. 44-річний чоловік має серйозні проблеми зі здоров’ям та тяжке матеріальне становище, повідомляє Nikopolnews. Підтримати земляка вирішив місцевий волонтер Віктор Суков, відомий тим, що організував практику «поличок добра» у Покрові, безкоштовні обіди для малозабезпечених та інші благодійні ініціативи.

Віктор Суков розповів, що Олександр Бадов живе в селищі Рудник. Раніше він працював на шкідливому виробництві, що негативно позначилося на його здоров’ї. У нього розвинулося серйозне захворювання крові, через яке довелося ампутувати ноги – спочатку одну, а потім і другу. Олександр був змушений пересісти у інвалідний візок. Пересувався за допомогою рук. Але захворювання, на жаль, прогресує, і нещодавно довелося ампутувати кілька пальців на лівій руці. Тепер пересуватися Олександру стало набагато складніше.

У чоловіка є дружина. Вона змушена виїжджати на заробітки. А Олександр у цей час залишається на господарстві з 12-річною донькою.

Без ніг, а тепер і без пальців рук – у Покрові потрібна допомога Олександру Бадову

У Покрові потрібна допомога Олександру Бадову

Яка допомога необхідна?

Покровчанин має потребу в медикаментах для перев’язок. А ще йому життєво необхідна електричний інвалідний візок. На який грошей у нього, звичайно, немає.

Якщо ви хочете і можете допомогти чоловікові фінансово, ось реквізити:

Спортбанк: 4149 3900 0169 4750 (Бадов Олександр).

Будуть вдячні кожній гривні!

Нікопольчанин Владислав Терещенко і його сім’я дякують за допомогу небайдужим

Нікопольська станція швидкої допомоги отримала формений демісезонний одяг

Як у Покрові рятують хворих коронавірусом

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×