Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
469
Без категорії
469

Без ніг і пальців рук: у Покрові триває збір на коляску для чоловіка з інвалідністю

Без ніг і пальців рук: у Покрові

Раніше Nikopolnews розповідав про Олександра Бадова з Покрова, який потрапив у дуже складну життєву ситуацію. Важка хвороба призвела до інвалідності. Чоловікові без ніг і пальців рук у Покрові намагаються допомогти – оголошено збір коштів на придбання електричного інвалідного візка для нього.

Багато людей відгукнулися на заклик місцевого волонтера Віктора Суков і перевели гроші на карту Олександра Бадова. Найбюджетніший візок коштує 30 000 гривень, а вдалося зібрати на даний момент 20 000.

Всім, хто вже відгукнувся, Віктор Суков дякує і просить допомогти ще трохи. Без електричного візка Олександру дуже складно. Адже після того, як йому ампутували кілька пальців на руках, управляти звичайним стало майже нереально.

Без ніг і пальців рук: у Покрові триває збір на коляску для чоловіка з інвалідністю

Нагадаємо, чоловік виховує 12-річну доньку. Його дружина майже весь час знаходиться далеко від дому – вона їздить на заробітки, щоб хоч якось прогодувати сім’ю. А тато з дочкою самі на господарстві. Проблеми зі здоров’ям у Олександра Бадова почалися через роботу на шкідливому виробництві. Важка хвороба крові призвела до ампутації спочатку однієї ноги, а потім і другої. А нещодавно довелося ампутувати кілька пальців на лівій руці і один на правій.

Без ніг і пальців рук: у Покрові триває збір на коляску для чоловіка з інвалідністю

Якщо ви можете допомогти Олександру, ось номер його картки:

Приват банк: 5168 7573 9765 1987 (Бадов Олександр)

Без ніг, а тепер і без пальців рук – у Покрові потрібна допомога Олександру Бадову

Щедрий Вівторок в Нікополі: городян закликають допомогти Ангеліні Сероокой


To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×