Купити квартиру в Дніпрі

2398
2398

Без вагань вступив до лав ЗСУ, був відважним і мужнім: Нікопольщина втратила ще одного Героя

Без вагань вступив до лав ЗСУ, був відважним і мужнім: Нікопольщина втратила ще одного Героя

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні з росією. Він був активним і небайдужим. У мирному житті завжди підтримував благодійні ініціативи

Сумну новину повідомили у Червоногригорівській громаді, передає Nikopolnews.

З великим сумом і болем в громаді повідомили про втрату хороброго воїна, патріота і товариша Непомящого Андрія Яковича, 1988 року народження. Його життя трагічно обірвалося на полі бою, де він героїчно захищав рідну землю.

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Без вагань вступив до лав ЗСУ, був відважним і мужнім: Нікопольщина втратила ще одного Героя

Андрій жив в селищі Червоногригорівка. Про нього розповідають, що від самого дитинства він вирізнявся добротою, сміливістю та жагою до справедливості. Коли став дорослим, ці риси тільки зміцніли, перетворивши його на справжнього лідера і приклад для наслідування. Коли прийшов час захищати рідну країну, він без вагань вступив до лав Збройних Сил України 11.04.2022 року, ставши на захист своєї Батьківщини з глибоким відчуттям обов’язку.

На полі бою Андрій проявляв неймовірну відвагу та мужність виконуючи завдання стрільця-снайпера. Його відданість товаришам була безмежною, а бойовий дух – незламним. Він завжди був на передовій, завжди готовий віддати своє життя заради свободи та миру для всіх нас. Його самовідданість і сміливість були прикладом для всіх, хто мав честь служити поруч з ним. Але так сталось… що виконуючи військовий обов’язок з оборони та відсічі збройної агресії проти України, загинув 15.06.2024 року в Волноваському районі, Донецької області.

Окрім військової служби, Андрій був активним членом громади. Він невтомно працював над поліпшенням життя навколо себе, підтримував численні благодійні ініціативи. Його ентузіазм і невичерпна енергія були справжнім джерелом натхнення для всіх, хто його знав.

Його загибель – величезна втрата для нашої громади. Ми втратили не лише хороброго захисника, а й доброго друга, щирого патріота і чудову людину. Пам’ять про нього завжди буде жити в наших серцях. Його відвага і самопожертва залишаться назавжди у наших спогадах, спонукаючи нас до подальшої боротьби за свободу та незалежність, – йдеться у повідомленні

Працівники апарату, члени виконавчого комітету та депутатський корпус Червоногригорівської селищної ради з безмежним сумом висловлюють співчуття рідним і близьким Андрія.

Ваш біль – наш біль, і ми разом з вами сумуємо за нашим героєм. Вічна пам’ять! – йдеться у дописі

Про дату, місце та час поховання буде сповіщено пізніше.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×