Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1287
1287

Бійці тероборони Енергодара просять ще трошки на них почекати: відео

Бійці тероборони Енергодара просять ще трошки на них почекати: відео

Бійці тероборони Енергодара просять ще трошки на них почекати, передають привіт мешканцям міста і дякують за підтримку. Про це розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Дмитро Орлов, якому вдалося нещодавно виїхати з окупованого Енергодара до Запоріжжя,  розповів, що отримав приємну для себе можливість – особисто відвідав енергодарських бійців. Хлопці у складі батальйону  територіальної оборони, що був сформований в Енергодарі перед початком війни, зараз захищають Запорізьку область.

Привіз і передав дещо  корисного нашим бійцям, – розповів Дмитро Орлов.

Хлопці дякують усім мешканцям Енергодара за підтримку, яку вони відчувають. Просять ще трошки на них почекати. І передають особливий привіт деяким «іншим» мешканцям, – написав міський голова.

Бійці тероборони Енергодара просять ще трошки на них почекати: відео

Бійці тероборони Енергодара передають привіт: відео

А тим часом, орки продовжують тероризувати енергодарців і ЗАЕС. Так, зокрема, повідомляється, що окупанти віджимають автівки у населення та спецтранспорт у підприємств. Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал Енергодар.

Минулого тижня вони увірвалися на територію автогосподарства ЗАЕС і силоміць захопили два автокрани-підйомники, а також Тойоту Ленд Крузер 100, яка вірою та правдою служила Енергоатому з 2005 року. Зараз окупанти використовують спецтранспорт ЗАЕС для поклейки білбордів у місті.

Крім того, російська наволоч зупинила автомобіль УАЗ-3163 034, державний номер АР 8969 ВЕ, який рухався з промислового майданчика ВП ЗАЕС до транспортного цеху станції для проведення технічного огляду та дозаправки. Військовослужбовці рф без будь-яких пояснень, але «аргументуючи» все зброєю, «вилучили» автівку у водія, а його самого відправили далі пішки.

Чимала кількість бородатих окупантів роз‘їжджають містом на новеньких авто без номерів із поспіхом намальованою на боках рашистською  Z – це машини, відібрані у мирних мешканців захопленого Енергодару та області.

Розповідаючи про свою турботу про населення «денаціфікованих» територій, окупанти, звісно, жодним словом не згадують про ці та сотні подібних випадків в усіх місцях, куди вони принесли свій руZький мир. Ба більше – стверджують, що українці, котрі усвідомили, як прекрасно жити «за нових реалій», все це роблять залюбки та за власним бажанням: і машини віддають, і на допомогу загарбникам приходять, і колорадські стрічки вішають… Як би огидно все це не було, зберігаємо спокій. Ця «музика» не буде вічною. Наближаємо Перемогу разом – і все буде Україна! – йдеться у повідомленні Телеграм-каналу.

Мер Енергодара виїхав з міста і вперше за місяць вийшов на зв’язок з громадськістю

Окупанти «звільнили» мера Енергодара і створили фейкові органи влади

Бійці рідної для нікопольців 93-ї бригади збили ворожий літак радянською «Іглою» (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×