Купити квартиру в Дніпрі

3361
3361

Був молодшим сержантом у Нацгвардії: Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні (фото)

Був молодшим сержантом у Нацгвардії: Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні (фото)

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні з росією.

Сумну новину повідомили у Чкаловському старостаті сьогодні, передає Nikopolnews.

Захищаючи Україну від російських окупантів, відстоюючи незалежність своєї землі, під час виконання бойових завдань, виявивши стійкість та мужність, загинув солдат, помічник гранатометника 3-го відділення 2-го взводу оперативного призначення 2-і роти оперативного призначення (на БТР) 1-го батальйону оперативного призначення – молодший сержант Кириченко Олександр Вікторович.

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні: фото

Нікопольщтна втратила ще одного Героя на війні (фото)

Народився Олександр Вікторович 08.02.1970 року в с. Чкалове Нікопольського району, закінчив  Чкаловську ЗОШ, жив та працював в селі Чкалове.

Користувався повагою серед друзів та колег, був доброю і чуйною людиною, справжнім чоловіком та патріотом своєї Батьківщини.

Був мобілізований 4 листопада 2022 року до лав Національної гвардії України.

Внаслідок отриманих 26 червня 2024 року поранень під час виконання бойових дій життя мешканця Нікопольщини обірвалося  поблизу н.п. Діброва Сєвєродонецького району Луганської області.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! – йдеться у повідомленні земляків

Прощання з героєм відбудеться 3 липня в селі Чкалове.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×