Купити квартиру в Дніпрі

5185
5185

Був водієм, а на війні командиром бойової машини: Нікопольщина втратила ще одного Героя (фото)

Був водієм, а на війні командиром бойової машини: Нікопольщина втратила ще одного Героя (фото)

Нікопольщина втратила ще одного Героя. У мирному житті він був водієм, а на війні – командиром бойової машини. Життя воїна обірвалося у лікарні вчора. Він помер від важких поранень.

Про важку втрату повідомила Червоногригорівська громада, мешканцем якої був полеглий Захисник Созінов Артем Миколайович 1986 року народження.

Ім’я Артема назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Він був людиною великої душі, справжнім другом і натхненником для всіх, хто мав честь його знати. У мирному житті він працював водієм, адже автомобільна техніка була його справжньою пристрастю. Його любов до машин була не просто хобі – це було справжнє покликання. Він віртуозно керував будь-яким транспортним засобом і завжди був готовий допомогти тим, хто цього потребував, – кажуть земляки про свого Героя

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Також зазначають, що енергія та життєрадісність Артема Созінова були неймовірними. Він завжди був у центрі подій, вмів підняти настрій і зарядити оптимізмом навіть у найскладніші моменти. Його компанійський характер і здатність знайти спільну мову з кожним робили його улюбленцем серед друзів і колег. Вони знали, що на нього завжди можна покластися, адже він ніколи не залишав друзів у біді.

Коли ворог прийшов на нашу землю, чоловік не вагаючись пішов захищати рідний край. Сміливо стояв на передовій, боронячи мир і спокій для кожного з нас. Він був справжнім Героєм, прикладом мужності та відданості своєму обов’язку. Його героїчний вчинок назавжди залишиться в нашій пам’яті як символ незламності і сили духу українського народу.

Призваний на службу 01 грудня 2022 року, Артем був командиром бойової машини – командиром відділення розвідувального відділення розвідувального взводу батальйону морської піхоти, мав звання сержанта.

Захисник помер 08.07.2024 року від отриманих раніше поранень в Запорізькій клінічній лікарні.

До останнього подиху він вірив в перемогу і переможне закінчення війни! Для нашої громади його загибель – невимовна втрата. Ми втратили не просто жителя, а справжнього Героя, друга, побратима і сина. Його світла пам’ять залишиться з нами навіки. Нехай його душа знайде спокій у небесах, а його подвиг завжди буде нагадувати нам про цінність свободи та незалежності, – йдеться у повідомленні

Працівники апарату, члени виконавчого комітету та депутатський корпус Червоногригорівської селищної ради з безмежним сумом висловлюють співчуття рідним і близьким Артема. Спочивай з миром, дорогий наш Герою. Ми будемо пам’ятати тебе завжди і не забудемо твій великий вклад у наше спільне майбутнє. Нехай земля тобі буде пухом, – додають у громаді

Про дату, час та місце поховання обіцяють повідомити пізніше.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×