Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
37
37

Червоногригорівська ТГ візьме участь у конкурсі «Громада на всі 100» і побореться за 100 000 доларів

Червоногригорівська ТГ візьме участь у конкурсі «Громада на всі 100» і побореться за 100 000 доларів

Червоногригорівська ТГ візьме участь у конкурсі «Громада на всі 100». Переможцю конкурсу організатори обіцяють приз у вигляді до 100 000 доларів на реалізацію локальних проєктів.

Про це розповіли у Червоногригорівській громаді, передає Nikopolnews.

Тут зазначають, що в Україні стартував Конкурс «Громада на всі 100».

Це можливість виграти матеріальну підтримку на реалізацію важливих і корисних місцевих ініціатив.

Організатором конкурсу є ТОВ «СЛМ Новини», що реалізується в партнерстві Програми USAID DOBRE зі Старлайт Медіа та Українським кризовим медіа-центром.

Організатори прагнуть популяризувати вдалі практики та ініціативи територіальних громад, а ще – показати їхню роль у розвитку й відновленні України.

Громада-переможниця для реалізації проєкту отримає винагороду у гривневому еквіваленті до 100 000 доларів США (у вигляді робіт/послуг, майна (матеріалів, обладнання, товарів тощо), яке буде придбано й передано громаді-учасниці Програмою USAID DOBRE).

Червоногригорівська ТГ візьме участь у конкурсі «Громада на всі 100» і побореться за 100 000 доларів

 Червоногригорівська ТГ візьме участь у конкурсі «Громада на всі 100»

У ці непрості для нашої країни часи, ми прагнемо й надалі розвивати нашу громаду, підвищувати рівень добробуту населення, – кажуть у Червоногригорівській ТГ

У зв’язку з чим, було прийнято рішення, щогромада братиме участь у конкурсі «Громада на всі 100» з проєктом «Сучасна комунальна техніка – запорука добробуту громади».

В межах реалізації даного проєкту Червоногригорівська ТГ планує забезпечити розвиток комунального сектору громади, зокрема у розрізі придбання автовишки, що сприятиме покращенню ситуації з запобігання та усунення наслідків природних стихійних лих, стабільному виконанню робіт по благоустрою громади, оперативному усуненні наслідків постійних ворожих обстрілів.

Про результати етапів відбору обіцяють проінформувати мешканців додатково.

Слідкувати за перебігом Конкурсу запрошуємо на Facebook сторінці https://www.facebook.com/HromadaNaVsi100 (https://www.facebook.com/HromadaNaVsi100?__tn__=-%5DK*F)

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням

Ще новини Нікопольщини: Самостійно вести пацієнтів, виписувати рецепти: Покров переймає досвід розширення ролі медсестер

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу