Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
415
415

Яку гуманітарну допомогу мешканці Червоногригорівської громади отримали у жовтні

Яку гуманітарну допомогу мешканці Червоногригорівської громади отримали у жовтні

Яку гуманітарну допомогу мешканці Червоногригорівської громади отримали у жовтні, розповіли у офіційному Телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

У жовтні поточного року мешканці смт Червоногригорівка, Придніпровського та Дмитрівського старостинського округів загалом отримали:

  • 1173 продовольчих наборів від організації «Work Central Cithcen»,
  • 6000 продовольчих наборів, 5000 штук хліба від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programe та волонтерської платформи «СпівДія»,
  • 971 продовольчих наборів та 8424 пляшок бутильованої води від БО «БФ Глобал Емпавермент Мішн ЮА»,
  • 728 ємностей для води від БО «Вихор єдності» спільно з Благодійним фондом «ГЛОБА22» у співпраці з Українською освітньою платформою за підтримки «Kerk in actie».

Слова вдячності за допомогу Дніпропетровській військовій адміністрації, Нікопольській районній військовій адміністрації, Нікопольській районній раді, благодійним та громадським організаціям, які забезпечують нашу громаду гуманітарною допомогою, працівникам пунктів видачі допомоги, працівникам комунальних підприємств та робітникам, які розвантажують допомогу, а також небайдужим мешканцям громади, які долучаються до розгрузки  вантажів! Разом ми сила, тільки разом ми зможемо подолати всі труднощі! Слідкуйте за офіційними оголошеннями щодо видачі допомоги в листопаді поточного року, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі 31 жовтня завершили видачу продуктових наборів за цей місяць

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×