Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
102
102

Чому у Томаківській громаді немає води попри заяву ОВА про відновлення роботи водоканалу Марганця

Чому у Томаківській громаді немає води попри заяву ОВА про відновлення роботи водоканалу Марганця

19 жовтня начальник Дніпропетровської ОВА заявив про відновлення водопостачання Марганецьким водоканалом. Але у Томаківській громаді немає води досі. Станом на 22 жовтня вода відсутня.

Про це заявили у громаді і надали роз’яснення, передає Nikopolnews.

Чому у Томаківській громаді немає води

У громаді нагадують, що зранку 19 жовтня  було відновлено роботу нового водогону до НФС в м. Марганець. Відповідно того ж дня було розпочато навантаження робочим тиском трубопроводу. І мала з’явитися вода у громадах, які отримують воду від водоканалу Марганця.

Але вранці понеділка, коли все було готове до подачі води на громади, відбулося аварійне  знеструмлення насосно -фільтрувальних станцій. У зв’язку із знеструмленням цих об’єктів  процес відновлення водопостачання було припинено. Про це повідомили у КП “Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” ММР.

Чому у Томаківській громаді немає води попри заяву ОВА про відновлення роботи водоканалу Марганця

Було заявлено, що відповідні служби працюють. Комунальники обіцяли, що відновлення водопостачання буде продовжено після виконання ремонтних робіт на лініях електропостачання.

Але! Як повідомляють у Томаківці, за наявною інформацією, воду  томаківчанам й не намагалися пустити. Інформації в повному вигляді на запити не надають.

Щиро сподіваємось, що після усунення  аварії на лініях електропостачання та відновлення роботи насосно-фільтрувальної станції, все ж кран жителям Томаківки відкриють, – йдеться у повідомленні

У водоканалі Марганця тим часом повідомили, що у зв’язку з проведенням аварійних ремонтних робіт на водопровідних мережах, 22-го жовтня 2024 року, централізоване водопостачання буде тимчасово припинено у наступних районах та вулицях міста:

  • с. Підгора;
  • с. Мар’ївка;
  • с. Острів;
  • вул. Єдності частково;
  • вул. Київська частково;
  • вул. Рубінова;
  • вул. Солов’їна.

Централізоване водопостачання обіцяють відновити у повному обсязі після закінчення виконання ремонтних робіт.

Ще новини Нікопольщини: «Хоч евтаназію дозвольте в цьому чудо-місті» – у Марганці люди обурені черговим припиненням водопостачання

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу