Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
641
641

Сьогодні відзначає День міста Марганець – незламні марганчани приймають привітання (відео)

Сьогодні відзначає День міста Марганець – незламні марганчани приймають привітання (відео)

Сьогодні відзначає День міста Марганець, якому виповнилося 86 років. Незламні марганчани приймають привітання.

Зокрема, з Днем міста Марганець привітав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Попри постійні ворожі обстріли, незламний Марганець святкує свій День народження. Це місто сміливих і відданих людей, які щодня демонструють приклад стійкості та єдності. Незважаючи на складні умови і щоденні виклики, марганчани вірять у краще майбутнє і роблять усе можливе для його наближення, – написав посадовець

Він зазначив, що Марганець — це не лише промисловий центр, а передусім місто сильних духом людей. Тут видобувають марганець та виробляють марганцевий концентрат, підтримуючи економіку країни. Праця та непохитність марганчан допомагають Україні вистояти у найтяжчі часи.

Дякую вам за незламність і мужність! Разом ми подолаємо всі випробування, і наші міста знову стануть місцями розвитку, радості та процвітання. З Днем міста, Марганець! – написав Микола Лукашук

Святкове відео, присвячене рідному місту, підготувала та оприлюднила пресслужба Марганецької міської ради. У ньому мешканці розповідають, у чому секрет незламності Марганця.

День міста Марганець 15 вересня – у чому секрет незламності: відео

Сьогодні відзначає День міста Марганець – незламні марганчани приймають привітання (відео)Сьогодні відзначає День міста Марганець – незламні марганчани приймають привітання (відео)

Ще новини Нікопольщини: Три прифронтові громади Дніпропетровщини стали об’єктом дослідження: які висновки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×