Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
405
405

До поліції Покрова запросили доньок загиблого на війні правоохоронця

До поліції Покрова запросили доньок загиблого на війні правоохоронця

До поліції Покрова запросили доньок загиблого на війні правоохоронця. Про це розповідає поліція Дніпропетровської області, передає Nikopolnews.

Боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення ”Артемівськ” Дмитро Стрілець у 2015 році брав участь в антитерористичної операції. 13 лютого під час виконання бойового завдання з вивезення поранених він потрапив під ворожий обстріл поблизу м. Дебальцеве Донецької області та загинув.

Стрілець Дмитро Анатолійович

Стрілець Дмитро Анатолійович - меморіальна дошка

У загиблого правоохоронця лишилася дружина та дві дочки. Сьогодні дівчатам 17 та 13 років.

Указом Президента України за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Дмитро Стрілець нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Напередодні Різдвяних свят поліцейські відділення поліції № 2 Нікопольського РУП зустрілися з доньками загиблого правоохоронця – Кариною та Дар‘єю Стрілець.

До поліції Покрова запросили доньок загиблого на війні правоохоронця

З дітьми поспілкувався начальник відділення поліції № 2 Нікопольського РУП Євген Якимець. Полковник поліції запевнив дівчат, що поліцейські завжди підтримуватимуть їхню сім’ю, тому вони з будь-яких питань можуть звертатись до них.

17-річна Карина розповіла, що планує піти по стопах тата та стати поліцейською. Дівчина вже обрала заклад вищої освіти – це Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Поліцейські вручили донькам загиблого Героя невеликі подарунки, побажали успіхів у майбутньому та здійснення всіх бажань.

До поліції Покрова запросили доньок загиблого на війні правоохоронця

Наш найбільший обов’язок – берегти пам’ять про полеглих правоохоронців та не забувати про його найрідніших, які залишились без батьківської підтримки та ласки, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області

Ще новини Нікопольщини: Народилася з вагою 6 кг: до доньки поліцейського з Нікополя завітали посланці Святого Миколая

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×