Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1382
1382

Гуманітарна допомога на Нікопольщині: що і кому видавали на цьому тижні, які плани на наступний

1

Гуманітарна допомога на Нікопольщині продовжує видаватися мешканцям. Що і кому видавали на цьому тижні, і які плани на наступний, розповів начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

За словами Євтушенка, з 9 по 13 жовтня за сприяння некомерційної американської організації Global Empowerment Mission Ukraine, яка працює у партнерстві з Howard G Buffett Foundation мали можливість забезпечити водою у кількості 134 784 літрів жителів Покровської (сільської), Марганецької, Мирівської, Першотравневської та Томаківської громад.

Гуманітарна допомога на Нікопольщині

Гуманітарна допомога на Нікопольщині

Гуманітарна допомога на Нікопольщині

Гуманітарна допомога на Нікопольщині

Гуманітарна допомога на Нікопольщині

Також 2 580 сімей району отримали на поточному тижні продуктові набори від Global Empowerment Mission Ukraine & Howard G Buffett Foundation.

Ще однією важливою складовою гуманітарного стану на території прибережних громад є робота благодійного фонду «СпівДія».

Наступного тижня стартує видача продуктових наборів Всесвітньої продовольчої програми (WFP) ООН на території Червоногригорівської громади. Завантажуються наборами пункти видачі і в інших громадах Нікопольського району.

Співпрацюємо з волонтерами у напрямку забезпечення військових необхідним обладнанням та постачанням продуктів на фронт. Не зважаючи ні на що, робимо все можливе задля допомоги цивільним та військовим. Разом крокуємо до найголовнішої мети усіх українців – нашої Перемоги! – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікополя і району: У Томаківці пояснили, кому призначено 864 харчові набори від Global Empowerment Mission Ukraine

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×