Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
145
145

Цікавий досвід на Нікопольщині: селяни обмінюються посадковим матеріалом

Цікавий досвід на Нікопольщині: селяни обмінюються посадковим матеріалом

Цікавий досвід на Нікопольщині у Мирівській громаді. Тут селяни обмінюються посадковим матеріалом. Акція стартувала сьогодні, 10 квітня.

Про це розповіли у Мирівській сільській територіальній громаді, передає Nikopolnews

Шановні друзі! Кажуть, що на душі стає приємніше, коли ти щось подаруєш, або поділишся з іншими! Зараз настав слушний час для цього. Прийшла довгоочікувана весна, тож усі планують схеми ділянок, купують і сіють насіння овочевих культур, саджають картоплю, декоративні рослини і квіти! За ініціативи фасилітатора ГО “Десяте квітня ” Ірини Гребенюк організовано проведення заходу на тему: “Подаруй іншому радість”, – йдеться у повідомленні

Тут роз’яснюють, у чому саме полягає практика.

В Мирівському будинку культури протягом десяти днів – з 10 по 20 квітня 2024 року, буде облаштовано місце для взаємного обміну рослинним посадковим матеріалом.

Усіх бажаючих взяти участь очікують щодня з 8.00 до 16.00 з  «подаруночком», у  якому має бути зазначено назву рослини та, за бажанням, – вказано ім’я дарувальника й щирі настанови до гарного росту та врожаю.

Проте, якщо у вас немає можливості чимось поділитися, але є велике бажання щодо розквіту вашої садиби, то ви також можете взяти  посадковий матеріал. Як розквітає природа, так розквітне й Україна, – зазначають у громаді

Ще новини Нікополя і району: У Нікополі висадять 100 дерев і квіти на території освітніх закладів: роботи вже почалися (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×