Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4122
4122

Енергодар в оточенні: рада оборони перейшла на цілодобовий режим роботи

Енергодар в оточенні: рада оборони перейшла на цілодобовий режим роботи

Енергодар в оточенні станом на 1 березня. Рада оборони міста перейшла на цілодобовий режим роботи, передає Nikopolnews, посилаючись на Телеграм-канал міського голови Енергодару Дмитра Орлова.

Керівництво міста запевнило мешканців, що всі служби Енергодару та ради оборони переведені на цілодобовий режим роботи. Місцева влада постійно підтримуємо зв’язок з військовими та с усіма гілками влади. Енергодар фактично ще знаходиться в оточенні.

Про це, зокрема, сказав заступник міського голови Іван Самойдюк.

“Наше місто фактично ще знаходиться в оточенні, а це і проблема із завозом продуктів харчування, і проблеми з пальним. Війна – є війна. Ми робимо все можливе, аби ті ресурси, які ми маємо, були розподілені раціонально аби забезпечити роботу всіх служб і підприємств на більший період часу”, – сказав він.

Місцева влада запевняє, що ніхто з мешканців міста не залишиться голодним. Запас продуктів є. Проте енергодарців просять економити ресурси.

“У нас є система взаємодопомоги і є певний ресурс продуктів на певний час. Також  у нас є ресурси пального, і ми забезпечимо роботу комунальних служб, правоохоронних органів, ради оборони на той час, який дозволить нам протриматись, якомога більше. Хотілося б попросити, аби енергодарці економили ресурси. Бо скільки буде продовжуватись облога міста – ніхто не знає. Але ми працюємо над доставкою продуктів. Ми не одні. З нами вся Україна”, – додав Самойдюк.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×