Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
581
581

Оприлюднено перелік пунктів евакуації у Томаківській громаді на випадок теракту на ЗАЕС

Оприлюднено перелік пунктів евакуації у Томаківській громаді на випадок теракту на ЗАЕС

Оприлюднено перелік пунктів евакуації у Томаківській громаді. Інформація з’явилася на офіційній сторінці Томаківки у Фейсбуці 3 липня, передає Nikopolnews.

Шановні жителі  Томаківської громади! Надаємо оновлену інформацію про розташування збірних пунктів евакуації (пунктів посадки) у разі проведення евакуації  у випадку вчинення військами рф терористичного акту на Запорізькій АЕС, – йдеться у повідомленні

Наголошується, що жителі, які планують евакуюватися власним транспортом, мають здійснювати виїзд до пункту радіологічного контролю при проміжному пункті евакуації , який знаходиться на трасі Р-73 (сполучення Нікополь-Дніпро, біля повороту на с. Чумаки), де громадян перевірять та  дезактивують за потреби.

На собі необхідно мати:

  • бахіли, дощовики та інші засоби захисту.

При собі мати:

  • документи; одяг, який потрібен для заміни після обробки; продукти харчування (герметично запаковані) на 3 доби та питна вода.

Наразі ситуація на території нашої громади стабільна та немає приводу для паніки. Сподіваємося, що ця інформація не знадобиться, але краще бути попередженим та вчасно підготовленим, щоб впоратися з ситуацією у разі її виникнення. Цей пост виключно для інформування, – йдеться у повідомленні

Перелік пунктів евакуації у Томаківській громаді

перелік пунктів евакуації у Томаківській громаді

Раніше ми повідомляли:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×