Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1326
1326

Росія вигадала феєричний фейк про Марганець: “переодягнені поляки проводять фільтрацію”

Росія вигадала феєричний фейк про Марганець: "переодягнені поляки проводять фільтрацію"

Росія знову вигадала безглуздий фейк про Марганець. Як повідомляв Nikopolnews, вона і раніше, на жаль, не обходила своєю увагою це маленьке мирне місто на Дніпропетровщині, розповсюджуючи відверту брехню. А ще регулярно обстрілює Марганець та його околиці, перетворивши життя місцевих мешканців на пекло і змусивши багатьох з них залишити свої домівки.

Загарбникам потрібно якось виправдовувати свій терор в очах населення рф. От і вигадують різні фейки. Останній – особливо феєричний. Повірити в таке можуть хіба що… росіяни.

Головне російське пропагандистське видання РИА-“Новости” повідомило 2 грудня, що зведений загін зі співробітників спецслужб та бійців-спецпризначенців Польщі, переодягнених в українську форму, прибув до міста Марганець Дніпропетровської області. А прибули поляки до Марганця (Увага!), аби шукати тих, хто допомагає росії. Про це РИА «Новости» нібито розповів представник російських силових структур – а він, у свою чергу, нібито отримав цю інформацію від джерел серед українських військових.

“Загін спецпризначення Польщі, який прибув для зачистки та фільтрації, за словами джерела, не підкоряється військовим України, ним командує НАТО” – пишуть російські пропагандисти.

Фейк про Марганець – у головних новинах росії

Росія вигадала феєричний фейк про Марганець: "переодягнені поляки проводять фільтрацію"

Зазначимо, що війська НАТО ввижаються росіянам скрізь в Україні вже давно. Як тільки стало зрозуміло, що Київ за три дні – це їх волога мрія. Просто росія не хоче визнати, що не здатна перемогти на полі бою маленьку Україну, от і вигадує нісенітниці про іноземних найманців.

“Про присутність польських найманців, що воюють на боці київського режиму, неодноразово заявляли російські військові. Зокрема, наприкінці листопада Міноборони РФ повідомляло про знищення до 200 польських бойовиків у Великих Хуторах Харківської області та понад 100 найманців ‘іноземного легіону’ у ДНР. У цей же період у ЛНР з посиланням на дані розвідки та радіоперехоплення повідомляли про колосальні втрати серед польських солдатів під Кремінною, Лисичанськом, Сватово та на інших напрямках” – пишуть РИА “Новости”.

Росія вигадала феєричний фейк про Марганець: "переодягнені поляки проводять фільтрацію"

І можна тільки покрутити пальцем біля скроні. Та далі робити своє – гнати брехливих і підлих окупантів з нашої землі.

Наш телеграм

Окупанти виходять з Василівки, але Енергодар досі в кільці – депутат

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×