Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
454
454

Запрацював центр допомоги Help Point у Покрові: як скористатися послугами

Запрацював центр допомоги Help Point у Покрові: як скористатися послугами

Новий гуманітарний центр підтримки для уразливих категорій населення Help Point у Покрові відкрився 10 березня по вулиці Героїв України, 14, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу міського голови Покрова.

Help Point — це місце надання професійної безкоштовної соціальної, психологічної, освітньої підтримки та допомога необхідними харчовими продуктами та засобами гігієни. Розрахована вона на внутрішньо переміщених осіб та інших постраждалих мешканців району.

Help Point — це також простір, дружній до дітей. Поки частина персоналу працюватиме з дорослими, з дітьми гратимуться в розвиваючі ігри.

Запрацював центр допомоги Help Point у Покрові: як скористатися послугами

Як отримати допомогу у центрі Help Point у Покрові

Щоб стати учасником проєкту потрібно підписатися на телеграм-канал «Хелп Поінт Покров» (https://t.me/helppointpokrov) та перейти за закріпленим посиланням. Після цього заповнити анкету учасника в гугл-формі («Освітня та психологічна допомога Help Point (м.Покров)»), або звернутися до адміністратора проєкту за номером телефону: 066 543 0276.

Кому дякувати

Відкриття гуманітарного центру стало можливим в рамках проєкту “Комплексна гуманітарна допомога постраждалим ВПО та найбільш уразливим категоріям населення України”. Завдяки партнерству австрійської організації Hilfswerk International з українською ГО “СТАН” за фінансової підтримки фонду фонду “Nachbar in Not” та Австрійською агенцією з розвитку (АDA).

Ще новини Нікопольського району:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×