Купити квартиру в Дніпрі

10824
10824

Сподівалися, що це помилка, але… На щиті повертається ще один Герой з Нікопольщини

Сподівалися, що це помилка, але… На щиті повертається ще один Герой з Нікопольщини

На щиті повертається додому ще один Герой з Нікопольщини. Він загинув ще влітку, але рідні сподівалися, що це помилка. На жаль, надія не справдилася….Сумну новину повідомив Чкаловський старостат Першотравненської територіальної громади, передає Nikopolnews.

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся Першотравневської громади. Ми всі сподівалися, ми всі молилися, щоб це був не він, але на жаль… На щиті, до рідного дому, повертається ще зовсім молодий юнак, життя та плани на майбутнє якого обірвала жорстока війна. Йому навічно буде 27… – йдеться у повідомленні

2 березня село Чкалове проведе в останню дорогу вірного сина України – солдата розвідника розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону Дерія Вадима Володимировича.

На щиті повертається ще один Герой з Нікопольщини: фото

Сподівалися, що це помилка, але… На щиті повертається ще один Герой з Нікопольщини

7 серпня 2023 року, відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши свій військовий обовʼязок у бою за Україну, її свободу та незалежність, Дерій Вадим загинув, поблизу н.п. Приютне Пологівського районного, Запорізької області.

У скорботі залишилися батьки Вадима: Володимир Станіславович і Любов Іванівна, та донька… Висловлюємо щирі співчуття рідним. Вічна памʼять Вадиму!  Вічна Слава! У нашій памʼяті і у наших молитвах… Герої не вмирають… – пишуть земляки

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×